S.schilderwerken - Voor al uw schilderwerk
 
Over ons
 
 


Welkom op de site van S.schilderwerken. Uw betrouwbare partner op het gebied van glas-, schilder-, timmerwerk.
Ambachtelijke kwaliteit is ons handelmerk.Onderhoud en renovatie van schilderwerk in woning, kantoor  is eveneens onderdeel van ons werk.
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Laag BTW-tarief
Woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk.  Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook voor behangwerk geldt deze regel; met dien verstande, dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 21 %.


Het is verplicht dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring bewaren in onze administratie.Deze verklaring ontvangt u van ons gelijk met de offerte. Het is de bedoeling dat u deze na het geven van de opdracht invult en ondertekent en samen met de getekende offerte aan ons terugstuurt.


Korting
Door samen met uw buren buitenschilderwerk  uit te laten voeren kan de korting voor u beiden oplopen van tussen 10 en 20% op het totaalbedrag.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.